Meer ondergrondse kabels gepland voor Phuket Town

Phuket -

De gemeente Phuket plant een project om meer kabels ondergronds te leggen in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

Een groot project voor de aanleg van ondergrondse kabels aan Phuket Road in Bang Naew, Phuket Town, is van start gegaan.

Nu voor de update:

De burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanatailart, vertelde The Phuket Express dat Phuket City meer ondergrondse kabels plant op delen van de Thep Krasattri Road, Dibuk Road en Phuket Road, voor een totale lengte van 2.8 kilometer.

Op Thep Krasattri Road zal het project lopen van de Kosit Wiharn-tempel tot het Tur Pho-kruispunt. Op de Dibuk Road gaat het van het Lok Tien-kruispunt naar het Tur Pho-kruispunt. Op de Phuket Road gaat het van de Phra Aram-brug naar het Bang Naew-kruispunt.

Het project duurt 360 dagen en heeft een budget van 115,565,350 Baht. Voordat de bouwwerkzaamheden starten, worden weggebruikers en omwonenden geïnformeerd.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.