Slow Loris gered na elektrische schok in Phuket

Phuket -

Een langzame lori is gered nadat deze in Phuket een grote elektrische schok had opgelopen.

Het hoofd van het Khao Phra Thaeo Natuur- en Wildlife Studiecentrum, de heer Pongchart Chueahom, vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week door lokale bewoners op de hoogte waren gebracht dat een langzame lori gewond was geraakt door een elektrische schok nabij Laem Hin in Koh Kaew, Mueang. Phuket.

Ze gingen ter plaatse om de gewonde langzame lori te vinden. Het woog 0.7 kilogram. Ook bij de langzame lori werden brandwonden aangetroffen. Het werd voor behandeling teruggebracht naar het Khao Phra Thaeo Natuur- en Wildlife Studiecentrum in Thalang. De langzame lori is momenteel aan het herstellen.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.