UPDATE: Spaanse beïnvloeder ontkent beschuldigingen van het opzettelijk vermoorden van een Colombiaanse man op het eiland Pha Ngan

Pha Ngan, Surat Thani –

Een Spaanse chef-kok en beroemdheidsbeïnvloeder heeft een aantal beschuldigingen ontkend en aan anderen toegegeven nadat hij in augustus van dit jaar een Colombiaanse chirurg, naar verluidt zijn geliefde, in stukken zou hebben gehakt op het eiland Pha Ngan.

Onze eerdere verhalen:

Op het eiland Pha Ngan in Surat Thani werd een menselijk bekken gevonden met de ingewanden er nog aan vast, gedumpt op een vuilnisbelt.

De Thaise politie heeft een Spaanse verdachte gearresteerd voor het naar verluidt vermoorden en in stukken hakken van zijn Colombiaanse mannelijke partner op het zuidelijke toeristische eiland Pha Ngan, Surat Thani.

Het forensisch team heeft bevestigd dat de lichaamsdelen die zijn gevonden op een stortplaats op Surat Thani, het zuidelijke toeristische eiland van Thailand, Pha Ngan, behoren tot een Colombiaanse man die vermoedelijk is vermoord door zijn Spaanse minnaar.

Openbaar aanklagers hebben een rechtszaak aangespannen tegen de beklaagde, de heer Daniel, wegens het voornemen tot moord en het verplaatsen of vernietigen van lichamen of delen van een lichaam om een ​​overlijden te verhullen. Het provinciale gerechtshof van Koh Samui heeft de hoorzitting uitgesteld tot 13 november van volgende maand.

Nu voor de update:

Op maandag (13 novth) De heer Daniel Jeronimo Sancho Bronchalo, 29, Spaans staatsburger, werd door relevante functionarissen voor het provinciale gerechtshof van Koh Samui gebracht. Zijn vader, een bekende Spaanse acteur, Rodolfo Sancho Aguirre, was aan de rechtbank, evenals advocaat en Spaanse tolk.

De heer Daniel heeft de rechtbank om een ​​nieuwe advocaat gevraagd en heeft ook een aantal van de aanklachten tegen hem ontkend. De benoeming van de rechtbank voor bewijsmateriaal voor de aanklachten vindt plaats op 27 novemberth deze maand.

Andere Thaise media hebben gemeld dat de heer Daniel de beschuldiging heeft toegegeven van het verbergen, verwijderen en vernietigen van het lijk, of delen van het lijk. Hij heeft echter de intentie tot moord ontkend en is van plan te beweren dat het incident een ongeluk was en begon als zelfverdediging.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.