Dolfijnen gespot in Phang Nga – VIDEO

Phang Nga-

Tuimelaars werden zwemmend gespot in een nationaal park in Phang Nga in het Khura Buri-district.

De medewerkers van het Similan National Park vertelden dat dinsdag (7 november) aan de Phuket Expressth) toeristen op een rondvaartboot zagen meerdere tuimelaars in het nationale parkgebied. De dolfijnen zwommen met de boot mee.

Het Similan National Park is zojuist na vele maanden sluiting heropend om de omgeving te laten herstellen van het eerdere toerisme.

Gerelateerd artikel:

Het Similan National Park en het Mu Ko Surin National Park in Phang Nga zijn na vele maanden sluiting voor toerisme heropend.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.