Twintig dolfijnen waargenomen bij Phang Nga – VIDEO

Phang Nga-

Ongeveer twintig tuimelaarsAfgelopen weekend werden ze zwemmend gespot in een nationaal park in Phang Nga in het Khura Buri-district.

De stafmedewerkers van Surin National Park vertelden de Phuket Express dat er op zaterdag 4 novemberth) zagen ze ongeveer twintig tuimelaars terwijl ze patrouilleerden in het nationale parkgebied. De dolfijnen zwommen met de boot mee.

De tuimelaar is een van de beschermde zeedieren in Thailand. Ze houden ervan om te zwemmen terwijl boten in beweging zijn. Normaal gesproken verzamelen ze ongeveer 20 personen in een groep, maar soms kunnen het er meer zijn.

Het Surin National Park is zojuist na vele maanden sluiting heropend om de omgeving te laten herstellen van het eerdere toerisme.

Gerelateerd artikel:

Het Similan National Park en het Mu Ko Surin National Park in Phang Nga zijn na vele maanden sluiting voor toerisme heropend.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.