Twee schildpadden dood aangetroffen op stranden in Phang Nga

Phang Nga -

Twee zeeschildpadden werden dood aangetroffen op stranden in Phang Nga.

Medewerkers van het Khao Lampi Hat Thai Mueang National Park vertelden aan de Phuket Express dat ze deze week door lokale bewoners op de hoogte waren gesteld dat twee zeeschildpadden dood waren aangetroffen.

De eerste werd buiten het nationale parkgebied gevonden. De dode schildpad was nog jong en was 33 centimeter breed en 59 centimeter lang. Het geslacht kon niet worden geïdentificeerd. Er zijn geen wonden gevonden aan de buitenkant van de schildpad.

De tweede schildpad werd gevonden in het nationale parkgebied. Ze was een volwassen vrouw met een breedte van 54 centimeter en een lengte van 102 centimeter.

Beiden waren begonnen te ontbinden. Ze werden begraven op de stranden.

Gerelateerde artikelen:

Onlangs werd een zeeschildpad dood aangetroffen op een strand in Cherng Talay.

Een dolfijn werd dood aangetroffen op een strand in Krabi.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.