UPDATE: Zes Indiase mannen die immigratieambtenaren van Phuket aanvielen geïdentificeerd

Phuket -

Zes Indiase mannen die immigratieambtenaren van Phuket aanvielen, zijn geïdentificeerd.

Onze eerdere verhalen:

Twee immigratieambtenaren raakten gewond nadat ze werden aangevallen door een buitenlandse man terwijl ze op zoek waren naar een andere gezochte Indiase man in een villa in Thalang.

Meerdere buitenlanders hebben een levenslang verbod gekregen na een incident waarbij verschillende immigratieambtenaren gewond raakten toen de buitenlanders probeerden te voorkomen dat immigratieambtenaren een huiszoekingsbevel uitvaardigden op een terrein om een ​​gezochte Indiase staatsburger te zoeken en te arresteren.

Agenten arresteerden in totaal zes buitenlanders, waaronder de heer NIKHIL, een Indiaan, omdat hij immigratieambtenaren had aangevallen en hen had belet hun taken uit te voeren. Drie buitenlanders werden ook gearresteerd omdat ze de geldigheidsduur van hun wettelijke visum hadden overschreden.

Nu voor de update:

Kolonel Tanet Sukchai, hoofd van de immigratiedienst van Phuket, vertelde aan de Phuket Express dat ze na het incident in de villa juridische stappen hebben ondernomen tegen meerdere buitenlanders, hun toestemming hebben ingetrokken om in Thailand te verblijven en hen op de zwarte lijst hebben gezet (levenslange toegang tot het land).

De immigratiedienst van Phuket heeft zes Indiërs geïdentificeerd die immigratieambtenaren van Phuket hebben aangevallen: de heer Nikhil Arora, 36, de heer Sanjay Shetty Bunts Balakrishna, 30, de heer Arshdeep Singh Bedi, 28, de heer Charmanna Kolumadanda Uthappa, 25, de heer Nitin Khanna. , 39, en de heer Manoj Kumar, 32.

Drie buitenlanders die de verblijfsduur overschreden waren de heer Shkodo Georgeii, 33, Russisch staatsburger (60 dagen langer dan de verblijfsduur) en twee Indiërs die de verblijfsduur van twee dagen overschreden hadden, de heer Kartik, 29, en de heer Yuvraj Saxena, 25.

De Phuket Express merkte op dat de immigratieambtenaren van Phuket niet hebben geïdentificeerd wie specifiek een levenslang verbod kreeg om Thailand binnen te komen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.