Ambulance blokkeert motorrijder in Patong krijgt een ongeluk, man breekt beide benen

Patong-

Een motorrijder heeft zijn beide benen gebroken na een crash na een incident waarbij hij met opzet een ambulance leek te blokkeren om een ​​ziekenhuis te bereiken.

De heer Somhong Panaputae, een reddingswerker van Kusoldharm, vertelde The Phuket Express: “Eerder deze week bestuurde ik een ambulance met een patiënt op weg naar een ziekenhuis. Er stond een motorrijder voor mijn ambulance die onze reis vertraagde. De patiënt had een medisch noodgeval en we hadden haast met alle sirenes en zwaailichten.”

“We kondigden via de microfoon van de ambulance aan dat we de berijder moesten vragen weg te gaan. In plaats van weg te rijden, reed hij zigzaggend op de motor, waardoor we feitelijk niet om hem heen konden komen.” legde Somhong uit.

“Maar uiteindelijk kwamen we aan bij het Patong-ziekenhuis. Op de terugweg naar onze uitvalsbasis kregen we melding van een ongeval tussen een auto en een motor.” aldus Somhong.

“Toen we ter plaatse kwamen, was de berijder die beide benen brak dezelfde berijder die eerder onze ambulance had geblokkeerd.” concludeerde Somhong.

De identiteit van de motorrijder werd niet vrijgegeven door de relevante autoriteiten van Phuket en het was onduidelijk of hij zou worden aangeklaagd voor het eerdere incident waarbij de ambulance werd geblokkeerd, of dat de politie zou besluiten dat het lot of karma misschien had besloten in te grijpen.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.