De mobiele telefoon van een Kazachse toerist werd teruggegeven nadat ze hem op het dak van een taxi in Phuket had achtergelaten

Phuket -

Een Kazachstaanse toerist in Phuket kreeg haar mobiele telefoon terug nadat ze deze per ongeluk op het dak van een taxi had achtergelaten.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket maandag (16 oktober) tegen de Phuket Express gezegdth) werden ze door een ongeïdentificeerde vrouwelijke Kazachstaanse toerist die zich op de internationale luchthaven van Phuket bevond, ervan op de hoogte gebracht dat ze haar mobiele telefoon was vergeten in een taxi die haar naar het vliegveld had gebracht.

De toeristenpolitie van Phuket en het luchthavenpersoneel controleerden de taxichauffeur en namen contact op. Zij constateerden dat de taxi zich nog in de buurt van het vliegveld bevond. De taxichauffeur werd gebeld en keerde terug naar het vliegveld. De mobiele telefoon werd verbazingwekkend genoeg nog op het dak van de taxiauto aangetroffen. De toerist was blij en bedankte iedereen en slaagde er zelfs in om op tijd terug te keren naar haar vlucht.

De Phuket Tourist Police vertelde aan de Phuket Express dat ze veel geluk hadden dat de mobiele telefoon niet viel nadat de taxiauto was weggereden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.