Een ongelukje met een minibusje veroorzaakt verkeersproblemen op Patong Hill

Patong-

Het wiel van een minivan kwam los nadat deze in botsing kwam met een pick-up op Patong Hill, waardoor een lange file ontstond.

De politie van Patong werd dinsdagochtend (3 oktober) op de hoogte gebracht van het ongevalrd) tijdens de spits bij een bocht nabij de schietbaan op Patong Hill.

Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze een beschadigde pick-uptruck aan op de weg. In de buurt vonden ze de beschadigde minivan waarvan het voorwiel was losgeraakt. Er zijn geen gewonden gemeld. Het verkeer werd vele kilometers op de heuvel gestremd. De politie van Patong zet haar onderzoek voort om verdere juridische stappen te overwegen.

De naam van de bestuurder is niet vrijgegeven door de politie van Patong.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.