De Thaise minister van Handel zal in oktober de prijzen voor enkele belangrijke producten redden

nationaal —

De Thaise minister van Handel heeft beloofd de prijzen van verschillende dagelijkse producten in oktober 2023 te verlagen om de kosten van levensonderhoud te verlagen.

Minister Phumtham Wechayachai zei dat de prijsverlaging op 2 oktober van start zal gaan en landelijk van kracht zal zijn.

Hij zei dat hij bij het verwezenlijken van de maatregel al om samenwerking had verzocht met de Thaise Kamer van Koophandel, de Federatie van Thaise Industrieën, de Thaise Bankersvereniging, de Thaise Redersvereniging en de Thaise Retailers Association.

Het doel is om de kosten van levensonderhoud voor de bevolking verder te verlagen, na de eerdere verlaging door de regering van de elektriciteitsrekening en de dieselprijzen.

De verhuizing zal op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals het organiseren van een nationale beurs voor afgeprijsde producten, het lanceren van mobiele Blue Flag-winkels, het openen van winkelpunten met lage prijzen en het verlagen van de prijzen voor artikelen die worden verkocht in warenhuizen, moderne winkels, lokale markten en andere winkels. gemakswinkels, zei Phumtham.

De definitieve details over welke producten een korting krijgen, zullen ook op 2 oktober worden vrijgegeven, maar de eerste rapporten suggereren dat er ongeveer 20 dagelijkse producten op de lijst zullen staan.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/