Zwitser sterft nadat hij van parkeerplaats op luchthaven Phuket is gesprongen

Phuket -

Een Zwitser is dood verklaard nadat hij van het parkeergebouw van de internationale luchthaven van Phuket was gesprongen.

De politie van Sakoo werd vrijdagavond (22 september) op de hoogte gebracht van het incidentnd) om 7 uur. Politie, hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse.

Op de grond bij de internationale busparkeerplaats troffen reddingsteams de 53-jarige Zwitser aan. Hij bloedde hevig en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij helaas dood werd verklaard. (De Phuket Express onthoudt zijn naam in afwachting van kennisgeving van de ambassade en familie.)

De Zwitser zou naar verluidt van de derde verdieping van de verbindingsgang bij de Internationale Terminal zijn gesprongen. De politie van Sakoo zet haar onderzoek voort en bekijkt camerabeelden in de buurt.

TPN Media betuigt zijn medeleven aan de vrienden en familie van het slachtoffer.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Vergelijkbare incidenten:

De 35-jarige Amerikaanse man, alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Jason, stierf nadat hij van de derde verdieping van de internationale luchthaven van Phuket was gesprongen en leed aan depressies en financiële problemen.

Een 50-jarige Australische man overleed nadat hij van de zesde verdieping van een parkeergebouw op de internationale luchthaven van Phuket viel.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.