Koh Kradan gaat in oktober weer open na lange sluiting

PERSBERICHT:

BANGKOK (NNT) – Na eerder dit jaar de prestigieuze titel van 's werelds beste strand te hebben ontvangen van de World Beach Guide, bereidt Koh Kradan zich nu voor om bezoekers opnieuw te verwelkomen terwijl het op 1 oktober zijn kust heropent. Het eiland blijft tot 31 mei volgend jaar toegankelijk.

Dit twee kilometer lange paradijs ligt in het Hat Chao Mai National Park in de provincie Trang en beschikt over fijn wit zand, kristalhelder water en een levendig zeeleven. Na een seizoenssluiting van vier maanden is het eiland klaar om reizigers te verwelkomen die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheid en rust.

De erkenning van Koh Kradan is welverdiend, dankzij de ongerepte omgeving. Het azuurblauwe water is perfect om te zwemmen en watersporten te beoefenen en biedt een boeiend uitzicht op koraalriffen en tropische vissen. Tijdens de sluiting kregen natuurbeschermingsinspanningen prioriteit om het kwetsbare ecosysteem van het eiland te beschermen.

Bezoekers kunnen zich verheugen op een breed scala aan activiteiten, zoals snorkelen, duiken, kajakken en pure ontspanning. De beschikbare accommodatiekeuzes zijn geschikt voor een breed scala aan budgetten. Met de heropening van het eiland kunnen reizigers van over de hele wereld zich opnieuw onderdompelen in de natuurlijke schoonheid en tijdloze allure, waardoor de status van het eiland als topbestemming voor natuurliefhebbers en strandliefhebbers wordt versterkt.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.