Man gearresteerd na diefstal van motorfiets in Kamala

kamala-

Een man werd gearresteerd nadat hij op camerabeelden was betrapt op het stelen van een motorfiets in Kamala.

Dat vertelde de politie van Patong woensdagavond (20 september) aan de Phuket Expressth) arresteerden ze de heer Saharat 'Mex', 31. Hij werd gearresteerd op de Kamala – Patong Road in Kamala. Bij hem werd een gestolen motorfiets in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens diefstal.

De arrestatie kwam nadat de onbekende motoreigenaar op maandag (18 september) aangifte had gedaan bij de politie van Patong. De motoreigenaar vertelde de politie dat de motorsleutel per ongeluk in het contact van de motor was achtergelaten, geparkeerd vlakbij Kalim Beach in Patong.

Het slachtoffer overhandigde ook camerabeelden waarop te zien was dat de dief, “Mex”, de motor stal aan de politie van Patong.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.