Feestelijke opening: “Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch, Phuket” – Ervaar de ultieme lifestyle-hub!

Phuket – Central Retail Corporation Limited (CRC) presenteert met trots haar nieuwste onderneming, het “Robinson Lifestyle Shopping Center”, gelegen in het subdistrict Chalong van Phuket.

Het is niet zomaar een winkelcentrum; het is uw alles-in-één levensstijlhub. Ervaar het 'Carnival Village'-concept met levendige kleuren en non-stop entertainment. Robinson Department Store en topmerken creëren een unieke Eat-Shop-Play-ervaring. De eerste fase gaat open op 20 september 2023, met volledige dienstverlening tegen het einde van het jaar.

De heer Philippe Broianigo, CEO van Central Retail voor Real Estate en Business Development, is enthousiast over de vestiging in Chalong. Hij zei: “Na het succes van Robinson Lifestyle Shopping Center, Thalang Branch vorig jaar, zijn we verheugd om uit te breiden met 'Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch.'

Deze moderne bestemming combineert duurzaamheid en de identiteit van Phuket, met lokale invloeden in het ontwerp. We zijn milieuvriendelijk met minder oppervlaktematerialen en gerecycled hout. We ondersteunen lokale ambachtslieden en hebben meer dan 350 toonaangevende merken op meer dan 7,600 m², waardoor we 'meer dan een winkelcentrum voor lifestylebestemmingen' zijn.”

Het centrum is verdeeld in drie hoofdgebieden:
Meer dan eten-winkel-spelen: Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch heeft tot doel een unieke en exclusieve ervaring voor de lokale gemeenschap te bieden.

Hoogtepunten zijn onder andere:
Food Paradise (eetcafe): Geniet van een verscheidenheid aan internationale gerechten en geniet van een scala aan heerlijke opties.

DAGELIJKS EEN FOOD HOUSE: Geniet van eetruimtes die zijn ontworpen voor ontspanning en gemak, samen met het innovatieve concept “EVERYDAY Grab & Go”, een primeur in het Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch.

Fashion Carnival (Fashion Zone): Blijf op de hoogte van nieuwe stijlen en koop mode- en lifestyleproducten in een levendige en plezierige sfeer.

Magic Carnival (Tech Zone): Ontdek de nieuwste gadgets en technische accessoires, compleet met alle technologie die je nodig hebt om verbonden te blijven. Bovendien herbergt het de eerste Major Cineplex-vestiging in Phuket, uitgerust met 's werelds meest geavanceerde Laserplex-projectiesysteem.

Meer dan duurzame gemeenschapsontwikkeling: het centrum streeft ernaar zich aan te passen aan het beleid van de lokale provincie en de levenskwaliteit in de gemeenschap te verbeteren. Bij duurzame inspanningen moet u zich concentreren op drie belangrijke gebieden:
Economische empowerment: Ondersteun lokale MKB-bedrijven en startups door winkelruimte voor lokale producten aan te bieden, waardoor bedrijfsgroei en inkomensverdeling worden bevorderd.

Verbetering van het onderwijs: Ondersteun educatieve programma's zoals de 'Funtastic English Class for Kids #2', waarbij lokale scholen middelen en buitenlandse leraren krijgen.

Milieuverantwoordelijkheid: geef prioriteit aan groene energie, installeer zonnepanelen op daken en gebruik hoogefficiënte koelmachines om de COXNUMX-uitstoot te verminderen.

More Than Design: Met unieke en gemeenschapsgerichte ontwerpen die de identiteit en levensstijl van de inwoners van Chalong weerspiegelen. Ervaar het “Carnival Village”-concept dat levendigheid toevoegt aan de gemeenschap en toeristen boeit.

Mis de grote opening en exclusieve promoties van 20 september - 19 oktober 2023 bij Robinson Lifestyle and Department Store, Chalong Branch niet.

Houd ons in de gaten voor de opening van de eerste fase op 20 september 2023, met volledige diensten vanaf 25 november 2023, dagelijks geopend van 10:00 uur tot 10:00 uur.

Volg voor meer informatie de Facebook Fanpage: Robinson Lifestyle Chalong en Facebook Fanpage: Robinson Department Store voor meer updates!

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/