Russische man keert terug naar huis na 14 dagen op de luchthaven van Phuket te hebben gewoond

Phuket -

Een Russische man is naar huis teruggekeerd nadat hij veertien dagen op de internationale luchthaven van Phuket had verbleven.

Dat vertelde het Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) donderdag 21 september aan de Phuket Expressst) dat veertien dagen eerder een 38-jarige Russische man wiens naam werd verborgen door luchthavenfunctionarissen zijn vlucht terug naar Rusland miste. Hij had geen geld meer nadat hij het allemaal aan zijn vakantie had uitgegeven en had geen bagage of een manier om een ​​hotelkamer of een ander ticket te kopen. De enige twee dingen die hij nog had, waren zijn mobiele telefoon en zijn paspoort. Hij zei dat hij wachtte tot zijn moeder een nieuw vliegticket voor hem zou kopen om naar huis te gaan, maar dat er weinig geld was en dat hij daardoor vastzat in de luchthaventerminal.

De TAC, de toeristenpolitie van Phuket en medewerkers van de luchthaven hebben de afgelopen weken voor hem gezorgd. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor behandeling van een infectie in zijn beide ogen en tijdens zijn verblijf op de luchthaven hielpen stafmedewerkers met het vinden van kleding en voedsel voor hem en betaalden ze zijn rekening om zijn ooginfectie op te lossen.

Op donderdag (21 september)st) keerde hij uiteindelijk terug naar zijn huis in Rusland. De Russische man en zijn moeder bedankten iedereen voor de zorg voor hem de afgelopen weken.

Verbazingwekkend genoeg vertelde de TAC aan de Phuket Express dat dit niet de eerste keer was dat de Russische man zijn vlucht miste en zonder geld vastzat op de luchthaven van Phuket. Vorig jaar zou dezelfde man naar verluidt een andere vlucht hebben gemist en met hulp van stafpersoneel voor een kortere periode dan zijn huidige probleem op de luchthaven zijn gebleven totdat hij naar huis terugkeerde.

Het personeel van Phuket Airport hoopt dat de man Phuket opnieuw zal bezoeken, maar hoopte ook dat hij zijn vlucht niet voor de derde keer zou missen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.