Eén persoon dood, negen mensen gewond nadat minibusje botst met vrachtwagen nabij Hat Yai

FOTO: MGR online

Song Khla –

Eén persoon stierf en negen mensen raakten gewond nadat een minibusje in botsing kwam met een vrachtwagen nabij Hat Yai.

De hulpdiensten werden zondag (17 september) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Lop Buri Ramet Road in Baan Kok Mao, subdistrict Tha Chang.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de omgevallen minibus op de weg aan. Een onbekende vrouw in de minibus werd later dood verklaard in een plaatselijk ziekenhuis, terwijl nog eens negen mensen verschillende verwondingen hadden opgelopen. De bestuurder van de minibus, wiens naam door de politie werd geheimgehouden, bleef ongedeerd.

Getuigen ter plaatse zeiden dat de minibus voor de vrachtwagen reed en plotseling van rijstrook veranderde.

De chauffeur van de minibus zei dat hij tien passagiers vervoerde die naar Song Khla reisden, maar gaf de schuld aan het ongeval omdat hij niet bekend was met het gebied en niet aan zijn rijvaardigheid of het snel wisselen van rijstrook.

Op het moment van schrijven waren er nog geen juridische bezwaren ingediend met betrekking tot het ongeval.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.