Man gearresteerd met methamfetamine in Rawai

Rawai-

Een man werd gearresteerd met methamfetaminepillen in Rawai, Mueang Phuket.

Het districtshoofd van Mueang Phuket, de heer Pairoj Srilamun, vertelde de Phuket Express dat ze eerder dit weekend het Tai Mai-dorp in Rawai hadden geïnspecteerd, waarvoor ze veel klachten hadden ontvangen dat het gebied door veel drugsgebruikers en dealers werd gebruikt.

Ze arresteerden de 20-jarige Charin Bang Jark. Bij hem werden twintig methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht en de heer Charin wordt beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 20-medicijn met de bedoeling deze te verkopen.

Hij heeft vanaf het moment van schrijven de aanklacht toegegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.