Grijpchauffeur ernstig gewond nadat hij werd neergeschoten door minivanchauffeur op Samui Airport

Samui, Surat Thani –

Een Grab-chauffeur heeft ernstige verwondingen opgelopen door schotwonden nadat hij was neergeschoten door een minivan-chauffeur op de internationale luchthaven van Samui.

De politie van Bophut vertelde The Phuket Express dat ze woensdag (13 september) op de hoogte waren gesteld van het incidentth) op een taxiparkeerplaats.

Getuigen vertelden de relevante politie dat de gewonde man, die al naar een ziekenhuis was gebracht, alleen werd geïdentificeerd als de heer Boy, 30 jaar oud. Er werden ter plaatse drie kogelpatronen gevonden. De verdachte, aanvankelijk alleen geïdentificeerd als de heer Pao, 50, vluchtte het toneel.

Getuigen vertelden aan de politie van Bophut dat dhr. Pao een taxichauffeur is in een minibusje en een verbale woordenwisseling had gehad met dhr. Boy, een chauffeur van de mobiele Grab-app. Pao had meneer Boy gevraagd passagiers buiten het luchthavengebied op te halen in plaats van binnen de luchthaven. De ruzie vond plaats in het bijzijn van veel getuigen op het drukke vliegveld.

Meneer Boy werd naar verluidt woedend op Pao's 'verzoek', verloor zijn geduld en viel meneer Pao aan met zijn hand. Meneer Pao werd woedend en pakte een pistool uit zijn minibusje en schoot op meneer Boy, die probeerde weg te rennen, maar dat mislukte. Het incident werd duidelijk vastgelegd door getuigen en cameratoezicht en gedeeld op sociale media, waardoor het incident viraal ging. TPN media heeft besloten de beelden niet te delen, omdat dit gevoelige kijkers zou kunnen storen.

De politie is momenteel op jacht naar de heer Pao. Incidenten tussen mobiele app-taxichauffeurs en ‘traditionele’ taxichauffeurs zijn sinds het einde van Covid-19 in het hele land geëscaleerd, waarbij Thaise functionarissen veel verschillende tactieken en beleidsmaatregelen probeerden om beide partijen tevreden te stellen.

In een gerelateerd verhaal, maar dan uit Phuket:

'Grab'-taxi's zijn nu vanaf vandaag (1 september) toegestaan ​​als eerste taxiservice voor de dienst op de internationale luchthaven van Phuketst).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.