De tienjarige Harrison Phillips, de rijzende ster in de film ‘The Creator’

Jong talent Harrison Phillips, afkomstig uit een diverse achtergrond met Britse en Thaise afkomst, heeft het publiek geboeid met zijn ongelooflijke optreden in de film ‘The Creator’. De film, met in de hoofdrol naast John David Washington, werd gedurende een opmerkelijke periode van zes maanden in heel Thailand gefilmd voordat hij eindigde in de Pinewood Studios in Londen.
Harrisons reis naar het sterrendom begon toen hij in 2021 vanuit Groot-Brittannië naar Thailand verhuisde. Met een brandende passie voor acteren deed hij auditie voor de rol als stunt- en body double, waarmee hij op indrukwekkende wijze ruim veertig andere aspirant-jonge acteurs overtrof om de felbegeerde rol veilig te stellen.
“The Creator” toont Harrisons natuurlijke talent en toewijding terwijl hij zijn karakter tot leven brengt. Zijn vermogen om naadloos op te gaan in de veeleisende wereld van stunts en actiescènes is werkelijk opmerkelijk voor iemand van zijn leeftijd.
Regisseur Gareth Edwards prees Harrison voor zijn opmerkelijke werkethiek en professionaliteit tijdens het filmen en zei: "Harrison overtrof onze verwachtingen, en zijn toewijding aan de rol was werkelijk uitstekend."
“The Creator” belooft een opwindende filmische AI-ervaring te worden, waarin Harrisons talent wordt getoond terwijl hij het scherm deelt met de gewaardeerde acteur John David Washington. Het publiek kan een meeslepend en visueel opvallend avontuur verwachten dat de levendige landschappen van Thailand combineert met het vermaarde vakmanschap van Pinewood Studios.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Lees meer over de film HIER.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.