Opnieuw een alcoholverkoper gearresteerd in Patong

Patong-

In Patong werd een man gearresteerd nadat hij alcohol uit een doos verkocht.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze maandagavond (28 augustus) de heer Teerapat (leeftijd en achternaam werden niet gegeven door de politie van Patong) hebben gearresteerd nabij de Patong Police Box aan de Taweewong Road.

Hij werd aangetroffen terwijl hij alcohol verkocht die in een schuimdoos werd bewaard. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het verkopen van alcohol zonder toestemming en het verkopen van alcohol door te venten.

Gelijkaardig incident:

Een strandverkoper is gearresteerd voor het verkopen van alcohol zonder vergunning op het strand van Patong.

.In Patong werd een vrouw gearresteerd nadat ze alcohol in een doos verkocht.

In Patong werd een man gearresteerd nadat hij alcohol uit een doos verkocht.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.