Eén persoon gewond, zes voertuigen beschadigd bij auto-ongeluk op Koh Kaew - VIDEO

Koh Kaew-

Een persoon liep verwondingen op en zes voertuigen raakten beschadigd bij een auto-ongeluk waarbij meerdere voertuigen betrokken waren op Koh Kaew, Mueang Phuket.

De politie van Phuket City werd op donderdag (17 augustus) op de hoogte gebracht van het ongeval op de Thep Krasattri Road-baan in noordelijke richtingth) tijdens de spits in de late namiddag.

Ze kwamen ter plaatse en troffen zes beschadigde voertuigen achter elkaar op de weg aan. Een onbekende persoon liep verwondingen op.

De dashcam-video van een ander voertuig dat aan het rijden was, toont een pakketbezorger die tegen een sedan botst die onmiddellijk het verkeer blokkeerde dat vervolgens de weg opreed. Door het ongeval stonden vele uren file en stond het verkeer kilometers lang stil.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.