Inwoners van Thalang vragen om actie tegen dronken man die regelmatig andermans huizen binnendringt

Thalang-

Een dronken vader die zijn twee jaar oude dochter vasthield, klom in het huis van iemand anders in Thalang om een ​​douche te nemen en volgens buurtbewoners is dit niet de eerste keer dat deze man het eigendom van een ander betreedt.

De heer Nopparit Roongrueng, een dorpshoofd van het M.5-dorp in Sri Soonthorn, vertelde de Phuket Express dat woensdagmiddag (16 augustus)th), belde een lokale bewoner in Soi Uthai de politie nadat een onbekende man van ongeveer 40 jaar oud het huis van een vreemdeling was opgeklommen met zijn twee jaar oude dochter naar verluidt om een ​​douche te nemen. Toen hij de politie bij het huis zag aankomen, wisten hij en zijn dochter op de een of andere manier aan arrestatie te ontsnappen door via de achterkant van het pand naar buiten te klimmen.

Nopparit vertelde de politie van Thalang dat de man een drugsverslaafde is en altijd zonder toestemming spullen van andere mensen meeneemt en andere huizen binnendringt. Hij woont in dezelfde buurt met zijn vrouw en dochter en is ondanks talloze klachten een regelmatig probleem voor andere bewoners. Nopparit stopte echter met het benoemen en volledig identificeren van de man aan de Thaise media.

De politie van Thalang verklaarde tegenover The Phuket Express dat ze direct na het incident naar het huis van de verdachte gingen om te proberen met zijn vrouw te praten, maar dat ze niet aanwezig was. De politie van Thalang zei ook dat als ze de man zouden arresteren voor zijn reeks van meestal kleine hinderlijke gedragingen, niemand voor zijn dochter zou zorgen, aangezien de moeder grotendeels afwezig leek.

De onbekende huiseigenaar waar de verdachte een onwelkome douche nam, heeft aangifte gedaan bij de politie van Thalang en om zijn arrestatie gevraagd, ondanks de aarzeling van de politie om juridische stappen tegen de man te ondernemen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.