Phuket gaat door met het inspecteren van vuurwerkwinkels

Phuket -

Er zijn 47 legale exploitanten die vuurwerk verkopen in het district Muang Phuket en ambtenaren zijn van plan ze allemaal te inspecteren en te bezoeken.

Ons vorige verhaal:

Ten minste tien mensen zijn om het leven gekomen, 118 mensen zijn gewond geraakt en meer dan 200 gezinnen hebben geleden, velen met hun huizen verwoest, nadat zaterdagmiddag laat (29 juli) een vuurwerkmagazijn ontplofte in het district Su-Ngai Golok.th).

Een man heeft vier familieleden verloren nadat een vuurwerkmagazijn ontplofte in Narathiwat.

Na een enorme vuurwerkexplosie in de provincie Narathiwat die op 12 juli het leven kostte aan 121 mensen en 29 anderen verwondde, identificeerden de autoriteiten snel de eigenaren van het noodlottige pakhuis dat verantwoordelijk was voor de catastrofale ontploffing.

De gouverneur van Phuket heeft opdracht gegeven tot inspecties bij vuurwerkwinkels.

Nu voor de update:

Ambtenaren van het Mueang Phuket District Office onder leiding van het districtschef, de heer Pairoj Srilamoon, zijn doorgegaan met het inspecteren van vuurwerkwinkels. De heer Pairoj vertelde de Phuket Express dat de inspectie bedoeld is om illegale vuurwerkwinkels te voorkomen en om zich voor te bereiden op het komende Phuket Vegetarisch Festival in oktober.

Er zijn 47 legale exploitanten die vuurwerk verkopen in het district Muang Phuket. Alle exploitanten die voetzoekers en vuurwerk verkopen in het district Mueang Phuket en zijn geïnspecteerd, hebben wettelijke vergunningen en ze hebben NIET te veel van deze artikelen in hun winkels. Zij worden geïnformeerd om op de hoogte te zijn van brand- en veiligheidsprocedures.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.