Brandschade villa in Kamala

kamala-

Een brand heeft een villa in Kamala beschadigd.

Brandweerlieden van de lokale bestuursorganisatie van Kamala werden eerder deze week op de hoogte gebracht van een brand in een villa in Baan Hua Kuan. Brandweerlieden met brandweerauto's arriveerden bij de villa en ontdekten dat er rook uit het gebouw kwam.

Het duurde ongeveer 45 minuten om het vuur onder controle te krijgen. De wasruimte raakte beschadigd, maar er vielen geen gewonden. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een elektrische kortsluiting. De precieze oorzaak van de brand wordt echter nog onderzocht.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.