Phuket-chauffeur beweert dat religieus amulet zijn leven heeft gered bij een vrachtwagenongeluk

Phuket -

Een pick-uptruckchauffeur die aan ernstige verwondingen ontsnapte nadat hij in Rassada tegen een andere vrachtwagen botste gelooft dat hij is geholpen door zijn speciale religieuze amulet en geeft ook de schuld aan de natte weg voor het veroorzaken van het ongeval.

De politie van Phuket City werd op vrijdag (1 juli) omstreeks 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalst) op de Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (omleidingsweg) in Rassada, Mueang Phuket.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de beschadigde pick-uptruck en een tweede grotere vrachtwagen op de weg te vinden.

De chauffeur van de pick-up zei dat er wat regen was voordat hij de controle over zijn voertuig verloor. Hij liep slechts lichte schrammen op. Hij zei dat hij is beschermd tegen ernstige verwondingen door zijn beroemde religieuze amulet.

De politie van Phuket zet haar onderzoek naar verdere mogelijke juridische stappen in verband met aansprakelijkheid rond het ongeval echter voort.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.