75-jarige Fransman geholpen nadat hij de controle over zijn motor verloor in de oude binnenstad van Phuket

Phuket -

Een 75-jarige Franse man werd geholpen nadat hij zijn motor niet meer onder controle kon krijgen in de oude binnenstad van Phuket.

De Phuket Patrol Tourist Police vertelde de Phuket Express dat op donderdag (13 juli).th), dat een 75-jarige Fransman met zijn motor de verkeerde kant op reed op Thalang Road in de oude binnenstad van Phuket, een eenrichtingsweg.

De toeristenpolitie stopte uiteindelijk de motorrijder voordat er een ongeluk kon gebeuren. De mannelijke Fransman, die niet bij de politie werd genoemd, vertelde de toeristenpolitie dat hij zijn motor niet onder controle kon krijgen. Hij vertelde de politie dat hij in Rawai verbleef en dat een vriend van hem was gebeld om hem terug te nemen.

De toeristenpolitie van Phuket heeft echter niet gemeld of er juridische stappen tegen hem zullen worden ondernomen omdat hij met zijn motor in de verkeerde richting reed.

Een Russische man kreeg een boete van 2,500 baht nadat hij betrapt werd op het rijden in de tegenovergestelde richting op een eenrichtingsweg in de oude binnenstad van Phuket.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.