Video van dronken buitenlandse toeristen in Phuket Brawling gaat viraal op sociale media - VIDEO

Phuket -

De toeristenpolitie van Phuket heeft een verklaring vrijgegeven nadat een video van buitenlandse toeristen die schijnbaar aan het vechten waren viraal ging op sociale media.

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, vertelde de Phuket Express dat de politie van Phuket op donderdag 10 juni om 50 uur op de hoogte werd gebracht van het incident. Het incident vond plaats op de weg Montri – Phang Nga nabij een postkantoor in de oude binnenstad van Phuket, Talad Yai. De anonieme persoon die de politie belde, zei dat een groep dronken toeristen fysiek aan het vechten was over een onbekende kwestie.

De toeristenpolitie van Phuket en de stadspolitie van Phuket gingen snel ter plaatse voordat ze met de groep toeristen in kwestie spraken. De niet-geïdentificeerde groep buitenlanders verklaarde tegenover de politie dat een van hun vrienden weigerde terug te gaan naar hun hotel, ondanks dat hij te dronken was. Mensen die het incident zagen, dachten dat ze aan het vechten waren. De buitenlandse toeristen beweerden echter dat er geen echte vechtpartij was en dat het slechts een "vriendelijke" maar "pittige" discussie tussen vrienden was.

Buitenlandse toeristen bedankten de politie voordat ze wegliepen. De politie van Phuket heeft besloten geen juridische aanklachten in te dienen en heeft het publiek laten weten dat niemand gewond is geraakt of gevaar loopt.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.