Pick-up rijdt in op huis in Thalang, chauffeur smeekt om de politie niet te bellen

Thalang-

Een pick-uptruck botste tegen een woning in de wijk Thalang.

De politie van Thalang werd op zaterdag (2 juli) om 00:1 uur op de Don Jom Tao Road in het subdistrict Thep Krasattri op de hoogte gebracht van het ongeval. De politie en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde pick-up te vinden die tegen een huis was gereden.

Er was aanzienlijke materiële schade, maar niemand raakte gewond.

De huiseigenaar, mevrouw Napaphon Khaothong, 40, vertelde The Phuket Express dat de chauffeur haar had verteld dat hij eerder een verkeersongeval onder invloed van alcohol had gehad. Hij wilde de politie niet bellen en wilde de situatie persoonlijk met de huiseigenaar oplossen, omdat hij vreesde dat hij dit keer voor een aanzienlijke tijd gevangenisstraf zou kunnen krijgen.

De chauffeur, die alleen werd geïdentificeerd als meneer Kieat, stemde er later mee in om Napaphon de politie te laten bellen, omdat ze weigerde de situatie en de ernstige schade privé af te handelen. Hij werd vervolgens naar het politiebureau van Thalang gebracht.

Zijn exacte beschuldigingen en of hij boven de wettelijke alcohollimiet zat, werden niet onthuld door de politie van Thalang.

De totale kosten van schade aan het huis van Napaphon werden op het moment van schrijven nog steeds getabelleerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.