'Regional OTOP Festival' is momenteel aan de gang in Phuket Town

Phuket -

Het jaarlijkse 'Regionaal OTOP Festival' dat tot 2 juli wordt gehoudennd bij Saphan Hin in Phuket Town zal naar verwachting minstens 30 miljoen baht opleveren.

Het festival werd officieel gelanceerd op maandagavond (27 junith) en geleid door de directeur-generaal van de afdeling gemeenschapsontwikkeling, de heer Aunsit Sampantarat, en de gouverneur van Phuket, Naroong Woociew. Het festival wordt gehouden vanaf 26 junith tot juli 2nd, 2023. De heer Aunsit vertelde de Phuket Express dat het festival bedoeld is om OTOP (One Tambon/Village One Product) en de regionale economie te stimuleren.

Dit jaar heet de campagne 'Wijsheid en Innovatie'. Er zijn meer dan 300 winkels die lokale producten en gerechten uit regionale gebieden in Thailand verkopen in een koepel met airconditioning. Ook zijn er elke avond live optredens op een podium. Het festival zal naar verwachting minstens 30 miljoen baht opbrengen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.