Man gearresteerd in Phuket voor het plegen van 25 miljoen baht aan bedrijfsfraude

Phuket -

Een mannelijke makelaar werd gearresteerd in Phuket nadat hij een bedrijf zou hebben opgelicht voor 25 miljoen Baht aan totale schadekosten.

Het Central Investigation Bureau (CIB) meldde dat ze een man hebben gearresteerd die alleen is geïdentificeerd als de heer Panyawat, 47. Hij is een voormalige makelaar van een onbekend bedrijf in Nakhon Ratchasima. Hij zou valse documenten hebben gemaakt en geld van het bedrijf hebben opgelicht met in totaal 25 miljoen baht aan schadevergoeding.

De bedrijfsnaam, merkt The Phuket Express op, werd ingehouden door CIB-agenten in afwachting van verdere aanklachten en onderzoek.

CIB-agenten ontdekten dat Panyawat verborgen was in Phuket en werd gearresteerd in een winkel in Thalang. Hij wordt beschuldigd van het maken van vervalste documenten en fraude.

De heer Panyawat pleitte niet onmiddellijk voor de aanklacht en het was op het moment van schrijven niet bekend of hij een advocaat had.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.