Grootste verhalen in Thailand vanaf de eerste week van juni 2023

Hier is een blik op de beste NATIONALE Thailand-verhalen, gekozen door ons Pattaya News/TPN National-team, van de afgelopen week, maandag 29 mei 2023, tot zondag 4 juni 2023.

Ze zijn niet op een bepaald niveau van belangrijkheid, maar staan ​​vermeld in volgorde van publicatiedatum.

Laten we beginnen en kijken wat de topverhalen waren!

  1. Een belangrijke Canadese verdachte is teruggestuurd naar Thailand nadat hij een Canadees-Indiase man zou hebben vermoord in Phuket.

Een Canadese verdachte heeft alle beschuldigingen ontkend nadat hij naar verluidt een Indiase man in Phuket zou hebben vermoord die naar verluidt betrokken was bij transnationale georganiseerde misdaad.

Hij blijft in hechtenis en blijft alle beschuldigingen ontkennen.

2. Een 70-jarige Britse man heeft aangifte gedaan bij het Thai Central Investigation Bureau (CIB) nadat hij vele jaren geleden een luxe condominium van 15 miljoen baht op Koh Samui had gekocht, maar nog steeds geen juridische documenten heeft ontvangen die zijn eigendom bevestigen.

De CIB accepteerde het rapport en verklaarde dat ze de zaak zouden herzien. De naam van het vastgoedbedrijf in kwestie werd ingehouden vanwege lopende juridische stappen en Thaise smaadwetten.

3. Exclusieve luxefeesten alleen voor Chinese staatsburgers werden overvallen in karaokekamers in Bangkok en 48 Chinezen en illegale drugs werden gevonden.

56 drugsverdachten, onder wie 24 Chinezen, zijn vrijdag aangehouden na een karaoke-aanval in Bangkok.

Ze bleven in hechtenis op het moment van ter perse gaan.

4. Thailand viert de koninklijke verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana op zaterdag 3 junird.

Hare Majesteit werd geboren op 3 juni 1978 in het Hat Yai-district in Songkhla, Zuid-Thailand. Dit jaar is haar 45e verjaardag gevierd.

5. Mevrouw Amornrat Chokpamitkul, een voormalig parlementslid voor de Move Forward Party, plaatste haar mening op Facebook en stelde dat Thailand een verbod op de verkoop van alcohol op religieuze feestdagen zou moeten opheffen vanwege het ontbreken van redelijke gronden, aldus haar.

TPN-media merkt op dat er vroeger een uitzondering was op het alcoholverbod voor toeristen in hotels, maar dit werd verwijderd tijdens de regering van Prayut Chan-O-Cha.

En dat was alles voor deze week. Zoals altijd bedankt voor het lezen van Pattaya News/TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/