Vieze geur afkomstig van Poolse verdachte van moord op Oekraïense vrouw in Bangkok leidde tot zijn arrestatie

Bangkok -

De vieze geur van een Poolse verdachte, die een Oekraïense vrouw zou hebben vermoord, trok de aandacht van het personeel in een restaurant in Bangkok en leidde tot zijn arrestatie.

Bovendien trok de geur ook de aandacht van een slimme grenshond die zijn handlers waarschuwde en hielp de verdachte te stoppen voordat hij de Thaise grens naar Cambodja overstak.
Ons vorige verhaal:

De politie van Wat Phraya Krai vertelde TPN-media dat ze op maandag (15 mei) op ​​de hoogte waren gebracht van het gruwelijke incident in een condominium in Bang Kho Laem.th).

Nu voor de update:

CCTV-beelden, in een restaurant in de buurt van het betreffende condominium in Bangkok, toonden de Poolse verdachte die eten bestelde. Een niet-geïdentificeerde medewerker van het restaurant vertelde lokale media dat de verdachte een tas bij zich had met daarin een voorwerp dat op een zaag leek. De stafmedewerker rook een zeer sterke vieze geur van de verdachte en hij zag er onverzorgd uit, waarbij de stafmedewerker aanvankelijk vermoedde dat hij mogelijk berooid was.

De Poolse verdachte, Jan Jerzy Lagoda Filippow, 25, vroeg de stafmedewerker met behulp van Google translate “Waar kan ik een vrouw vinden. Ik wil een vriendin hebben.” Hij zag er echter ontevreden uit, voegde de medewerker eraan toe.

Er wordt aangenomen dat de verdachte zojuist een Oekraïense vrouw, Alona Savchenko, 25, zou hebben vermoord voordat hij de zaag kocht en vervolgens stopte bij het restaurant. Het restaurantpersoneel vermoedde dat er iets mis was met de verdachte en nam contact op met de lokale autoriteiten.

Een Poolse man werd gearresteerd in de buurt van een Thaise grens in Sa Kaeo nadat hij naar verluidt een Oekraïense vrouw had vermoord en in stukken gehakt in een condominium in Bang Kho Laem.

Toen de verdachte later via Sa Kaeo probeerde te ontsnappen naar Cambodja, werd een militaire werkhond in het Burapa Military Command Center naar de verdachte gelokt. De hond genaamd 'Judy' snuffelde in de buurt van de verdachte en maakte zijn geleider duidelijk dat er iets verdachts aan de man was toen hij in de buurt was; de hondengeleider, kapitein Thaworn, zei tegen de media: “Ik volgde mijn hond en merkte een verdachte op die ik in het recente nieuws een bezeten bagage zag die vergelijkbaar was met de verdachte. Ik heb contact opgenomen met het hoofdkantoor van de immigratiedienst om het gezicht van de verdachte te zien en hem positief te identificeren.”

Kort daarna werd Lagoda gearresteerd, zoals we hieronder uitgebreid bespreken.

Een Poolse verdachte die werd gearresteerd nadat hij naar verluidt een Oekraïense vrouw had vermoord en in stukken gehakt in een condominium in Bangkok, heeft geweigerd iets te zeggen tegen de Thaise politie en de media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/