Vermist Thais tienermeisje, laatst gezien met vermoorde Britse jongen, overleden gevonden in Noord-Thailand

Lampang –

Een vermiste tienervrouw die voor het laatst werd gezien terwijl ze een vermoorde Brits/Thaise jongen vergezelde om een ​​oudere Thaise man te ontmoeten, werd dood aangetroffen en begraven in een bos in Lampang, Noord-Thailand.

Ons vorige verhaal:

De overleden tiener, Ben, 16, werd gevonden in een bos in het Ban Than-district met verwondingen die leken op bot geweld, meldde de lokale politie op zondagochtend 7 mei.

Een verdachte is gearresteerd en naar verluidt toegelaten tot de Thaise politie voor de moord op een 16-jarige Brits/Thaise tiener die eerder deze week dood werd gevonden met hoofdwonden in een bos in de provincie Lampang, in het noorden van Thailand.

Nu voor de update:

Op zaterdag (13 mei) onthulde de politie van regio 5 aan de Thaise media dat de politie een aanwijzing had ontvangen dat er iets erg stinkt in een bos in de buurt van de Mae Tan – Sobprab Road in Sandon Kaew, Mae Tha. De politie, buurtbewoners en de familieleden van de vrouwelijke tiener startten een zoekactie.

Het lichaam van de jonge vrouw werd begraven in het bos gevonden en haar familieleden bevestigden dat zij de vermiste tiener was, alleen geïdentificeerd vanwege haar leeftijd door haar Thaise bijnaam Ping Pong, 16.

Aan de achterkant van haar hoofd werd een ernstige wond gevonden. Haar lichaam werd echter naar een ziekenhuis gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen en haar identiteit wetenschappelijk te bevestigen.

De hoofdverdachte, Chaiwat Boonkarin, 44, in de dood van Ben, ook 16, had eerder geweigerd over Ping Pong te praten, hoewel hij toegaf Ben te hebben vermoord. Chaiwat beweerde dat hij de tieners in het bos had ontmoet om een ​​drugsdeal te bespreken, hoewel dit nog steeds wordt onderzocht door de Thaise politie. Chaiwat verklaarde dat hij Ben in een vlaag van woede had vermoord nadat de twee ruzie hadden gekregen over de deal.

De familie van Ben heeft beloofd om ervoor te zorgen dat de verdachte, die ze puur slecht noemden bij een re-enactment van de misdaad, de volledige gerechtigheid van de wet onder ogen ziet met de vader van Ben, Steven, 60, die verklaarde dat hij alles zou doen wat in zijn macht lag en hoopte om te zien dat de moordenaar wegrotte in de gevangenis.

Zoals eerder vermeld, had Chaiwat op het moment van schrijven niet toegegeven dat hij Ping Pong had vermoord en alleen de moord op Ben. Chaiwat beweerde naar verluidt dat iemand anders Ping Pong was komen vermoorden, maar de politie was niet overtuigd.

Chaiwat was net acht maanden eerder vrijgelaten uit de gevangenis en had een uitgebreide criminele geschiedenis, waaronder verkrachting en aanranding, voegde de Thaise politie van Regio 5 eraan toe.

TPN Media betuigt zijn oprechte deelneming aan de vrienden en familie van de slachtoffers.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National, eigendom van ons moederbedrijf.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/