Motorrijder taxi sterft na aanrijding met minibus in Phuket

Phuket -

Een motortaxi-rijder stierf nadat zijn motor in botsing kwam met een minibus in de wijk Mueang Phuket.

De stadspolitie van Phuket werd vandaag, 5 mei 50, om 13:2023 uur op de hoogte gebracht van het ongeval nabij een kruispunt op de Yaowarad Road in Sam Kong.

Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor op de weg aan. Vlakbij werd het lichaam gevonden van de taxichauffeur. De Phuket City Police vertelde de Phuket Express dat de berijder de heer Korkuea Kunsatit was, 54. Hij had ernstig hoofdletsel opgelopen.

Op de kruising werd ook het beschadigde minibusje gevonden met gebroken voorruit. De chauffeur, meneer Nattapong Samart, leeftijd niet opgegeven, wachtte ter plaatse.

Een getuige, de heer Jeerasak Kanwilaikun, 75, die voedselverkoper is bij een lokale kruidenier in de buurt, vertelde de Phuket Express dat de minibus bestuurd door Nattapong met hoge snelheid reed en botste tegen de motor bestuurd door Korkuea. Nattapong stopte zijn minibus ongeveer 100 meter van de plek van de aanrijding.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort ter overweging van verdere juridische stappen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.