Minivan kantelt zes elektriciteitspalen in Phuket, bestuurder gewond

Phuket-

Een minibusje in Phuket heeft in de kleine uurtjes van vandaag, 23 april, zes elektriciteitspalen omgestoten. De bestuurder liep niet-dodelijke verwondingen op.

Het ongeval, dat plaatsvond op Koh Kaew-Ban Sam Kong Road in het district Mueang in Phuket, werd om 02 uur gemeld bij de politie van Mueang Phuket.

De plaats van het ongeval was een tweebaansweg. Zes ingestorte elektriciteitspalen werden ter plaatse ontdekt, samen met een verfrommeld minibusje en een onbekende man die erin vastzat.

De autoriteiten hielpen de man en brachten hem met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis. Hij liep niet levensbedreigende verwondingen op. De agenten sloten het gebied ook tijdelijk af toen ze ontdekten dat de palen stroomlekkage hadden.

De politie van Phuket vertelde The Phuket Express dat de chauffeur met zijn minibus tegen de paal botste en hem omgooide, wat leidde tot andere palen die naar beneden moesten worden getrokken.

De precieze oorzaak van de crash wordt nog onderzocht.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.