Topverhalen van Thailand uit de tweede week van april 2023

Hier is een blik op de beste NATIONALE Thailand-verhalen, gekozen door ons Pattaya News/TPN National-team, van vorige week, maandag 10 april 2023, tot zondag 16 april 2023. Ze zijn niet op een bepaald niveau belangrijk, maar staan ​​op volgorde van publicatiedatum.

Laten we beginnen en kijken wat de topverhalen waren!

  1. Het Hof van Justitie heeft Thaise burgers gewaarschuwd om tijdens het aanstaande Songkran-festival geen voertuigen te besturen terwijl ze dronken zijn, na een toename van het aantal verkeersongevallen in de afgelopen twee jaar.

Dit zal het aantal ongevallen en het aantal zaken dat voor de rechter wordt gebracht helpen verminderen.

2. Thailand heeft zich ten doel gesteld om 150,000 hoogwaardige Saoedi-Arabische toeristen naar het land te trekken om het toerisme aan te wakkeren.

Thailand heeft ook gekeken naar uitbreiding van het islamitisch toerisme in het algemeen, iets dat belangrijk is voor veel Saoedi-Arabische toeristen.

3. De gouverneur van Bangkok, Chadchart Sittipunt, bezocht gisteren, 13 april, Khaosan Road om het Songkran-festival op gang te brengen.

Hij zei dat de sfeer erg levendig was met zowel buitenlandse als Thaise bezoekers.

4. De Thaise politie en het Federal Bureau of Investigation (FBI) hebben gezamenlijk een Duits-Amerikaanse voortvluchtige gearresteerd op beschuldiging van fraude in Bangkok.

De FBI was een operatie gestart om hooggeplaatste leidinggevenden van een naamloos transportbedrijf in de Verenigde Staten te arresteren, die het bedrijf de afgelopen 52 jaar voor meer dan 10 miljoen dollar hadden opgelicht.

5. De secretaris-generaal van het Thaise ministerie van Volksgezondheid, dr. Opas Karnkawinpong, meldde dat er tijdens het Songkran-festival dit jaar een toename was van ernstige verwondingen als gevolg van verkeersongevallen, en dat 91% van de ernstige verwondingen werd veroorzaakt door mensen die de veiligheidsgordels verwaarloosden.

Mensen worden aangespoord om voldoende rust te nemen, hun voertuigen te controleren, zich aan de verkeerswetten te houden en hun routes van tevoren te plannen om ongevallen te minimaliseren.En dat was alles voor deze week. Zoals altijd bedankt voor het lezen van Pattaya News/TPN News!

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/