Beroemde Franse motorcoureur gewond na motorongeluk in Phuket

Phuket -

Een beroemde Franse motorcoureur is gewond geraakt nadat hij met zijn motor in botsing kwam met een Russische motorrijder.

De hulpdiensten zijn woensdag (12 april) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op Kamala – Surin Beach Road. Ter plaatse troffen ze twee beschadigde motoren aan. De twee gewonden werden geïdentificeerd als MR. ERIC TEBOUL, Frans onderdaan, en MR. OLEG AFANASENKO, Russisch staatsburger. DHR. ERIC TEBOUL had zijn enkel gebroken.

Getuigen vertelden The Phuket Express dat de Russische motorrijder de controle over het stuur had verloren in een bocht en voor de crash naar de andere baan was uitgeweken.

De politie van Kamala heeft alcohol-ademtests uitgevoerd bij beide berijders en bij geen van hen werd alcohol aangetroffen in hun systeem.

ERIC TEBOUL is een beroemde Franse motorcoureur. Hij is een topmotorcoureur die volgens andere Thaise media vele racerecords heeft gebroken.

Hij zal medische behandeling zoeken voor zijn enkelblessure en zal naar verwachting volledig herstellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.