Een Russische toerist komt om bij motorongeluk in Phuket, broer overleeft

FOTO: Khaosod Engels

Phuket-

Twee Russische broers crashten met hun motor op een steile weg in de wijk Thalang in Phuket. De oudere broer overleed ter plekke terwijl zijn jongere broer zwaargewond raakte.

Het ongeluk gebeurde op zaterdag 8 april om 4 uur bij de Bang Pae-waterval in Phuket. De oudere broer, de heer Maksim, 30, die op de motor reed, stierf nadat zijn voertuig crashte. Zijn jongere broer, de heer Andrei, 36, overleefde de crash en werd met spoed naar het Wachira Phuket Hospital gebracht.

Reddingsteams hielden hun achternaam geheim voor de pers in afwachting van contact met hun familie en ambassade.

Volgens de politie van Phuket zat het overlevende slachtoffer achterop de motor en raakte hij ernstig gewond. De agenten gingen ervan uit dat de twee naar het Patong-gebied waren gereisd om Bang Tao Beach te bezoeken. Op de terugweg naar hun hotel zou Maksim een ​​bocht niet hebben kunnen nemen en van een nabijgelegen klif zijn dood zijn gevallen.

Kan een afbeelding zijn van 4 personen, terreinwagen en weg
FOTO: Khaosod Engels

De politie zei dat de Russische toeristen mogelijk niet bekend zijn met de weg. Het lichaam van het slachtoffer is naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd.

De autoriteiten werken samen met de Russische ambassade om het lichaam terug te geven aan zijn familie in Rusland en zijn van plan de overlevende broer te ondervragen wanneer hij hersteld is.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.