Persbericht: Tyson Fury slechts één nacht in Bangkok!

WBC zwaargewicht bokskampioen van de wereld Tyson Fury zal op 8 juni in Bangkok zijn om het belangrijkste evenement te zijn voor een galadiner in het Millenium Hilton Hotel.

Fury versloeg op beroemde wijze Deontay Wilder tijdens een spannende trilogie en blijft ongeslagen in zijn carrière.

Het galadiner wordt gepresenteerd door Plantations International en omvat een 2-gangendiner met gratis wijn, bier en frisdrank van 7 tot 10 uur. 6. Fury zal worden geïnterviewd over alle aspecten van zijn leven, zowel binnen als buiten de ring, en er zal een Q&A-sessie zijn waarin je je eigen vragen aan hem kunt stellen.

Er is een meet & greet voor houders van VIP Gold-tickets, waar je ook je eigen gepersonaliseerde foto met Fury krijgt. Deze kaartjes, inclusief het galadiner, kosten 9k THB en nogmaals, er is een korting voor het reserveren van een tafel van 10.

Het evenement zal naar verwachting uitverkopen, dus we raden je aan om je tickets zo snel mogelijk te boeken!

Scan QR om naar de pagina voor het boeken van tickets te gaan
Of klik hier om doorverwezen te worden naar de boekingspagina.

Organisatoren van evenementen zijn Goldstar, Dan About Thailand en Fisher Promotions.
Voor meer informatie mail [e-mail beveiligd]

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.