Twee Bryde's walvissen gespot in Phang Nga

Phang Nga-

Twee Bryde's Whales werden gespot nabij Similan Island in Phang Nga.

De heer Lertsak Ponklin, de manager van de Wow Andaman Tour Group vertelde The Phuket Express op woensdag (29 maart)th) dat een rondvaartboot met meerdere toeristen in de buurt van Similan Island voer.

Ze zagen twee Bryde's Whales in de buurt van Ninth Island (Koh Gao). Toen de rondvaartboot ongeveer vijf minuten later voer, zagen ze nog een Bryde Whale.

Meneer Lertsak stuurde de video naar een mariene expert die heeft bevestigd dat het Bryde's Whales zijn.

De Phuket Express merkte op dat Bryde's Whales zelden worden gezien. Sinds het ecologische systeem van het nationale park is verbeterd, komen er echter meer walvissen naar het gebied.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.