Thaise man ontmoet eindelijk online vriendin na 1200 km trektocht om ten huwelijk te vragen, ze zei ja!

FOTO: Khaosod Engels

nationaal —

Een vastberaden Thaise man ontmoette eindelijk de liefde van zijn leven in persoon na een uitdagende 1200 km te voet te hebben afgelegd. De man deed op Valentijnsdag, 14 februari, zijn vriendin die hij op TikTok had ontmoet ten huwelijk en haar antwoord was Ja!

Eerst ons vorige verhaal:

Een Thaise man is op een zware missie om zijn ware liefde te bewijzen aan een vrouw die hij online heeft ontmoet. De man vertrekt vanuit zijn geboorteplaats in de provincie Nakhon Nayok en legt een uitdagende 1200 km te voet af om de liefde van zijn leven in de provincie Satun te bereiken op de meest romantische dag van Thailand: Valentijnsdag.

Nu voor onze update:

Meneer Suthep "Maew" Lomjit, een Thaise man van 52 jaar oud, heeft de afgelopen maand een afstand van 1,200 km gewandeld vanuit zijn geboorteplaats in de provincie Nakhon Nayok in centraal Thailand om zijn vriendin persoonlijk te ontmoeten die hij voor het eerst online ontmoette in het zuiden van Thailand. provincie Satun.

 

Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.