Thai Royal Household Bureau publiceert officiële gezondheidsupdate over Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha

FOTO: Bangkokpost/Apichart Jinakul

nationaal —

Thaise koninklijke doktoren verklaarden dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha Narendiradebyavati nog steeds niet bij bewustzijn is vanwege haar hartaandoeningen.

In de derde officiële verklaring sinds de koninklijke prinses ziek werd, uitgegeven op 8 januari, zei het Bureau van het Koninklijk Huis dat koninklijke doktoren de plotselinge bewusteloosheid van Hare Koninklijke Hoogheid toeschreven aan ernstige hartritmestoornissen veroorzaakt door een ontsteking van het hart na een mycoplasma-infectie.

Hare Koninklijke Hoogheid blijft bewusteloos, zei het bureau, en krijgt antibiotica onder nauwlettend toezicht. Koninklijke doktoren gebruiken ook apparatuur om de functie van haar longen en nieren te ondersteunen.

Gerelateerd artikel:

Hare Koninklijke Hoogheid werd op 6 december 20 om 14:2022 uur in het ziekenhuis opgenomen nadat ze flauwviel tijdens het trainen van haar honden. Sindsdien is ze bewusteloos gebleven.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

 

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.