Cathay Pacific lanceert nieuwe directe vlucht van Hong Kong naar Phuket

Phuket, Thailand-

Nu Hongkong zich na jaren van Covid-pandemiegerelateerde beperkingen begint open te stellen voor de rest van de wereld, markeert dit ook de terugkeer van een nieuwe rechtstreekse vlucht naar Phuket.

De inaugurele vlucht CX771 arriveerde vandaag, 1 januari 2023, bij uitgang 15 op de internationale luchthaven van Phuket. De vlucht vervoerde 118 passagiers.

De passagiers werden begroet met speciale souvenirs en pakketten en een zeer gastvrije en vriendelijke begroeting door het luchthavenpersoneel.

Veel buitenlandse luchtvaartmaatschappijen zijn doorgegaan met het verhogen van het aantal rechtstreekse vluchten naar Thailand en Phuket, aangezien het toerisme na jaren van Covid-gerelateerde beperkingen blijft aantrekken.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/