Thaise premier zegt dat het nieuwe jaar aftelt en activiteiten kunnen doorgaan, maar hij zal het zelf niet vieren

nationaal —

Premier-generaal Prayut Chan-o-cha zei vandaag, 26 december, dat overheidsinstanties en particuliere bedrijven vrij zijn om hun eigen beslissingen te nemen met betrekking tot het houden van het aftellen van het nieuwe jaar en andere gerelateerde activiteiten.

Hij zei dat de regering geen definitief standpunt heeft over het al dan niet houden van nieuwjaarsfeesten. De premier vroeg echter aan elke sector om "voorzichtig" te zijn. Hij zei niet specifiek waar hij op moest letten.

Wat zijn feest betreft, vertelde generaal Prayut aan Thaise verslaggevers dat hij dit jaar geen feest zou vieren. Zijn positie is vermoedelijk uit respect voor HKH Prinses Bajrakitiyabha die bewusteloos blijft in een ziekenhuis.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op FacebookTwitterGoogle NieuwsInstagramTiktokYouTubePinterestFlipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

 

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.