Royal Thai Navy vindt nog twee dode lichamen waarvan wordt aangenomen dat het de bemanningsleden van een gezonken korvet zijn

nationaal —

De commandant van de 1st Naval Region kondigde de ontdekking aan van nog twee dode lichamen, vermoedelijk die van vermiste bemanningsleden van de noodlottige HTMS Sukhothai.

Vice-admiraal Pichai Lorchusakul, commandant van de 1st Naval Region, zei dat de lichamen gisteravond om 8 uur op 24 december zijn gevonden en naar het vasteland zullen worden vervoerd door HTMS Kraburi en HTMS Narathiwat. Een van de lichamen werd later geïdentificeerd als Waraphong Bunsakorn, een bemanningslid van het korvet, aldus de commandant.

Dit brengt het totale dodental op 11 mensen, terwijl er nog 18 vermist worden. 6 van de 11 zijn positief geïdentificeerd als bemanningsleden van de HTMS Sukhothai. Zoek- en reddingsacties zijn aan de gang.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

 

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.