Thaise zakenman schenkt land om een ​​weg aan te leggen op de Patong-berg in Phuket

Phuket-

Een welwillende Thaise zakenman schonk zijn land om een ​​alternatieve weg aan te leggen die naar de Patong-berg leidde nadat de oude weg was geblokkeerd door een aardverschuiving en opgehouden door bouwwerkzaamheden.

Preechawut Keesin, hoofd van de Pisona Group, schonk samen met de Patong Development Foundation land en 2.6 miljoen baht om een ​​2.5 km lange betonnen weg aan te leggen die naar de Patong-berg leidt na een aardverschuiving die de oude weg op 19 oktober blokkeerde.

De tweebaansweg, die van het Suea Hok Sae Keng-heiligdom naar de Patong-berg loopt, is voltooid en zal morgen (5 december) om 9 uur open zijn voor het publiek. Chauffeurs worden eraan herinnerd voorzichtig te rijden omdat de weg steil is.

Preechawut zei dat de nieuwe weg is aangelegd in geval van nood. Hij hoopte dat de vakantie van bezoekers in het gebied hierdoor niet verpest zou worden.

De weg ligt ook in de buurt van een bekende skelterbaan die door lokale bewoners de skelterweg wordt genoemd.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.