Inbrekers stelen onroerend goed ter waarde van drie miljoen baht van de drie huizen van een Deense man en zijn Thaise vrouw in Koh Samui

FOTO: Naewna

Koh Samui, Surat Thani —

Een Deense man was geschokt nadat hij ontdekte dat er was ingebroken in zijn drie huizen die hij samen met zijn Thaise vrouw op Koh Samui bezit, waarbij in totaal onroerend goed ter waarde van meer dan drie miljoen baht werd vermist.

Het slachtoffer, de heer Andersen Bren Michael, 43, en zijn naamloze Thaise vrouw onthulden hun benarde situatie aan lokale media dat hun drie huizen in het subdistrict Maenam van het district Koh Samui, in de provincie Surat Thani, volledig waren leeggehaald en vernield door inbrekers. vijf maanden geleden aan boord reizen.

De drie houten huizen hadden twee verdiepingen en stonden relatief ver van de dichtbevolkte gebieden op Koh Samui, vertelde Michael aan lokale media. verschillende van zijn bezittingen werden gestolen, zoals een mountainbike ter waarde van 50,000 baht, vier airconditioners ter waarde van 80,000 baht, vier leren banken ter waarde van 120,000 baht, een televisie ter waarde van 30,000 baht en nog veel meer.

Bovendien werden de huizen verwoest, met doorboorde plafonds en muren en overal afval. De totale schade bedroeg volgens Michael meer dan drie miljoen baht.

FOTO: Naewna

Twee mannelijke inbrekers op een motor werden gezien die heen en weer kwamen van de huizen en veel bezittingen wegnamen, zei het familielid van het slachtoffer en getuige mevrouw Montha Sukkong. De huizen werden meestal verzorgd door een meid, maar die is vijf maanden geleden vertrokken.

Mevrouw Montha wantrouwde de twee mannen, dus kwam ze naar de huizen kijken en was geschokt toen ze ontdekte dat de huizen van haar familieleden waren vernietigd. Ze vermoedde dat de inbrekers uit een nabijgelegen gemeenschap kwamen.

FOTO: Naewna

Michael vertelde lokale media dat hij al 15 jaar in Thailand woont en nog nooit zoiets heeft meegemaakt, en voegde eraan toe dat hij zich niet langer veilig voelde. De Deense man diende vervolgens klacht in bij het politiebureau van Samui.

Volgens het recente rapport werd één verdachte, alleen geïdentificeerd als de heer Worakorn, 42, door de politie gearresteerd samen met Michaels vermiste bezittingen. De overige verdachten worden opgejaagd door de politie.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.