Tourbus op weg naar Phuket vat vlam na bandenexplosie in Samut Songkram, 21 passagiers rennen voor hun leven

Samut Songkram –

Ongeveer 21 passagiers renden voor hun leven nadat een band van een tourbus op de route Ratchathani-Phuket naar verluidt explodeerde op Rama 2-weg in de vroege uren van vrijdagochtend 21 oktober, waardoor de bus in brand vloog.

Ambtenaren van het Yi San subdistrict politiebureau en brandweerlieden arriveerden rond 4 uur ter plaatse in het Amphawa-district van de provincie Samut Songkram nadat ze op de hoogte waren gebracht van het explosie-incident. Bij aankomst werden tientallen passagiers uit het voertuig zien vluchten toen een NGV-gastank onder de bus in vlammen opging.

De brandweer was ongeveer 45 minuten bezig met het blussen van de brand. Er werden geen gewonden en doden gemeld.

Buschauffeur Prasert Siripru, 59, vertelde de functionarissen dat hij op het moment van het ongeval vanuit Ubon Ratchathani reed en op weg was naar Phuket, met 21 passagiers aan boord. De meesten waren aan het slapen. Tijdens het rijden ontplofte naar verluidt de rechter achterband, dus hij parkeerde de bus direct aan de kant van de weg en controleerde de band.

Maar een brand begon rond het achterwiel te branden en verspreidde zich snel. Prasert zei toen haastig tegen alle passagiers dat ze uit de bus moesten rennen voordat ze de politie en brandweer belden. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Foto beleefdheid: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.