Veerboot 'The Blue Dolphin' lanceert zaterdag met succes de eerste route van Pattaya - Samui

Chonburi / Surat Thani –

De eerste 'Blue Dolphin'-veerboot van de route Pattaya - Samui is officieel gelanceerd op zaterdag 10 september, met als doel het Thaise toerisme na de pandemie te stimuleren.

De veerboot, met ongeveer 200 voertuigen, vertrok van de Chuksamed-pier in het Sattahip-district en arriveerde gisteren in Koh Samui, Surat Thani, waarmee het schip zijn eerste aanlegplaats op de route markeerde.

'The Blue Dolphin'-veerboot, geëxploiteerd door de Seahorse Ferry, biedt plaats aan maximaal 200 privéauto's en 586 passagiers met in totaal 15 kamers, onderverdeeld in 5 kamertypes: Premier, Suite, First Class, Comfort en Capsule. De route Pattaya – Samui duurt ongeveer 13 uur per rit.

Eerder, de veerboot had zijn eerste operatie gelanceerd met de route van Sattahip naar het zuidelijke deel van Songkhla op 8 november 2021, na een lange vertraging als gevolg van de Covid-19-pandemie.

Kijk voor meer informatie op hun Facebook hier. Houd er rekening mee dat regelmatig geplande reizen nog niet worden uitgevoerd en dat de recente reis een testrun was, maar naar verwachting eind september volledig effectief zal zijn. Definitieve boekingen zullen worden gedaan via SPcruise.com, maar de website is nog niet live.

We waren eerder dit jaar uitgenodigd om de Seahorse te bezoeken, bekijk de video (in het Thais) hier.

Foto beleefdheid: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

 

 

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.